miercuri 17 octombrie 2018 8:31 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A aratat mamei poza din vacanta si au inghetat observand acest detaliu. Ce se intamplase de fapt in urma cu 23 de ani in exact acelasi loc
Adpres Market

A aratat mamei poza din vacanta si au inghetat observand acest detaliu. Ce se intamplase de fapt in urma cu 23 de ani in exact acelasi loc

AdpresFM - Radio Online Stations  

Detaliu incredibil observat de un tanar in fotografia facuta in fata unui pub, la Londra. Se pare ca a reusit sa se fotografieze, fara sa isi dea seama, in acelasi loc in care se fotografiase mama lui in urma cu 23 de ani.

Un tanar aflat in vacanta la Londra a facut o poza obisnuita, in fata unui pub traditional de la marginea capitalei Marii Britanii. Nimic nu il pregatea pentru ce avea sa urmeze.

Ajuns acasa, el a aratat fotografiile tuturor prietenilor, dar si familiei sale. Cand a vazut acea fotografie, mama a disparut din camera, si s-a intors mai apoi cu o poza, fara sa spun un cuvant. In mana avea o fotografie, iar in fotografie era chiar ea, cu 23 de ani mai tanara, in vacanta la Londra, chiar in fata pub-ului in care se pozase fiul ei.

Imaginea, postata pe site-ul Reddit, a circulat intens in ultimele zile pe retelele de socializare.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com