joi 18 octombrie 2018 4:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / A cerut executarea lui Gigi Becali
Adpres Market

A cerut executarea lui Gigi Becali

AdpresFM - Radio Online Stations  

Gigi Becali
Gigi Becali

Disputa prin sălile de judecată între Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și Gigi Becali, finanțatorul FCSB, este departe de a se fi încheiat. Talpan a cerut executarea silită a lui Becali. 


Interesant este că demersul lui Florin Talpan, de a-l executa silit pe Gigi Becali vine la puțin timp după ce a cerut o altă sancțiune majoră pentru FCSB.

Juristul CSA a câștigat, doar că a fost nemulțumit de faptul că banii pe care latifundiarul din Pipera urma să îi plătească drept daunele morale erau mult prea puțini: 3.000 de euro. Așa că a făcut apel, unde, după câteva luni, a avut, din nou, câștig de cauză. Suma s-a modificat substanțial, 30.000 de euro.

Spre finalul lunii mai, Florin Talpan îi dădea mari emoții aceluiași Gigi Becali. El a trimis o notificare către Federația Română de Fotbal prin care cerea ca FCSB să fie dezafiliată și exclusă din cupele europene. În același timp, cerea ca Steaua să fie primită în Liga 1. Talpan vrea ca FRF să-i atribuie echipei lui Gigi Becali doar palmaresul din 2003 până în prezent, potrivit cancan.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com