Actualitate

A dat de mâncare unui elev nevoiaș. Drept răsplată, a fost concediată de școala la care lucra: „Ce ați făcut se numește furt”

O angajată a unei cantine școlare a fost concediată pentru că a „dat pe datorie” mâncare unui copilaș fără bani. Chiar dacă datoria a fost achitată a doua zi, femeia a primit o scrisoare de la conducerea instituției.

Bonnie Kimball a fost concediată de la școala Mascoma Valley în luna aprilie. Femeia i-a scos din minți pe cei din conducere, pentru că a dat mâncare unui elev care nu avea bani, cu promisiunea ca acesta să își plătească datoria următoarea zi. Băiatul s-a ținut de cuvânt, dar asta nu a contat pentru șefii lui Bonnie.

 

„În data de 28 martie, un supraveghetor a observat cum ați dat mâncare unui elev care nu a plătit. Ai înțeles că ați greșit? Ce ați făcut se numește furt! Contractul dumneavoastră de angajare a fost anulat”, i s-a comunicat femeii.

Concedierea lui Bonnie a stârnit un val de nemulțumire, două angajate de la aceeași cantină dându-și demisia, în semn de protest.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.