Life Style

A fost data afara! Andreea Mantea, in lacrimi la Kanal D

Casa Puterea Dragostei” a mai pierdut un cuplu, iar Andreea Mantea este devastata. Vedeta Kanal D a aparut cu ochii in lacrimi si a facut o marturisire neasteptat, luandu-i prin surprindere de concurenti si telespectatori.

Concurentii care au fost eliminati in urma votului sunt Mary si Raffa. Intre cei doi concurenti au existat destule certuri, Mary afirmand chiar ca Raffa are ”pe cineva” in afara casei ”Puterea Dragostei”.

Eliminarea cuplului Mary-Rafa a emotionat-o foarte tare pe Andreea Mantea. Chiar ea a marturisit ca s-a atasat foarte mult de concurenti si ii vine greu sa se desparta de ei dupa atata vreme, chiar daca au existat si unele momente tensionate. „Probabil e cea mai grea gala de pana acum”, a spus Andreea Mantea.

Puterea Dragostei”, in vizorul CNA

Conform paginademedia.ro, Kanal D a primit o somatie publica pentru emisiunea „Puterea dragostei”, prezentata de Andreea Mantea, pentru editiile din 28, 29 si 30 martie. In urma mai multor plangeri venite din partea unor telespectatori, CNA a analizat editiile din 28, 29 si 30 martie ale emisiunii ”Puterea Dragostei”.

CNA a vizionat momentele si a decis sa dea o somatie, considerand – totusi – ca abaterile nu sunt foarte grave. Momentele violente au fost aplanate de Andreea Mantea, iar limbajul vulgar a fost „cenzurat”. Propunerea de sanctionare cu somatie a venit din partea lui Radu Herjeu, membru CNA, cel care a considerat ca au fost incalcate articolele privind violenta de limbaj, respectiv, limbajul injurios.

„Tocmai pentru ca sunt departe de ce se intampla la alte emisiuni de genul aceasta, n-as vrea sa ajunga sa copieze „modelul de succes”. De aceea, o sa propun o somatie”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA, la propunerea sanctiunii.

Sursa: cancan.ro

Cascada Bucias   

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.