duminică 19 august 2018 1:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A fost nevoită să plece de la Liviu Vârciu, după 3 luni de scoală la un liceu privat. Acum, fiica lui ia atitudine! Neaşteptat ce decizie a luat Carmina după ce s-a intors la Arad, Liviu va rămâne mut:
Adpres Market

A fost nevoită să plece de la Liviu Vârciu, după 3 luni de scoală la un liceu privat. Acum, fiica lui ia atitudine! Neaşteptat ce decizie a luat Carmina după ce s-a intors la Arad, Liviu va rămâne mut:

AdpresFM - Radio Online Stations  

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a întors în Arad, acolo unde a crescut alături de mama ei până în urmă cu câteva luni. Decizia a fost luată de comun acord de Liviu Vârciu, Ami Teiceanu, dar şi de adolescentă. Totul este pntru binele ei.

Liviu Vârciu a declarat recent că au decis ca fiica lui să se întoarcă acasă la mama ei pentru că acolo îi este cel mai bine. Carmina este din nou alături de cea care a educat-o şi i-a fost alături în orice secundă. Nici Liviu Vârciu nu a lipsit de la creşterea ei, deşi el este în Bucureşti. Este un bărbat implicat şi face orice e nevoie pentru ca fata lui cea mare să fie bine.

După ce Carmina a plecat la Arad, adolescenta a decis să îşi întrerupă activitatea de pe reţelele de socializare, dat fiind faptul că nu a mai postat nimic din luna ianuarie. Schimbarea au observat-o toţi cei care o urmăresc acolo şi cu siguranţă atât Liviu Vârciu, cât şi Ami Teiceanu sunt mândri de fata lor. Trebuie să recunoaştem că mulţi părinţi îşi doresc în zilele noastre să îşi vadă copiii renunţând sau limitând timpul petrecut pe reţelele de socializare.

„A stat trei luni la mine, a fost la un liceu privat foarte bun, dar anturajul e un pic altfel faţă de cel din Arad. Am decis cu mama ei ca ea să continue acolo studiile, că este şi lângă mama ei, a crescut lângă ea, mama ei e mai dură decât mine, eu o las să facă ce vrea. Eu eram cu notele, nu-mi aduce 6-7 că mă supăr foarte tare. Fata mea e un copil tare bun. Când am decis cu maica-sa că aşa este mai bine pentru ea fata a spus „nu e niciun fel de problemă”, e înţelegătoare”, a spus Liviu Vârciu despre fiica sa cea mare la Antena Stars.

sursa: spynews.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com