Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Anchete

A fost reluată căutarea cu scafandri a tânărului dispărut în Dunăre după răsturnarea unei ambarcaţiuni.

Luni 26 iulie a fost reluată căutarea cu echipe de scafandri a tânărului în vârstă de 21 de ani, dispărut duminică seara în Dunăre după răsturnarea unei ambarcaţiuni de agrement în apropierea portului din Corabia,  în zona în care a fost găsită barca, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În seara de duminică, în apropierea portului din Corabia, o ambarcaţiune de agrement în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat, opt dintre ele reuşind să se salveze şi să ajungă la mal, conştiente.

Însă, un tânăr în vârstă de 21 de ani nu a fost găsit, la scurt timp de la producerea accidentului intervenind pentru căutarea lui o echipă de scafandri de la ISU Mehedinţi şi mai multe echipaje de pompieri din judeţul Olt.

Pe timpul nopţii, căutările cu scafandri au fost oprite, ele au fost reluate luni, la intervenţie participând o echipă din judeţul Vâlcea.

De asemenea, căutările sunt îngreunate de viteza mare de curgere a apei, de lipsa vizibilităţii în apă şi de curenţii puternici.

„Scafandrii execută căutari în zona în care a fost găsită barca scufundată. Condiţiile în care se desfăşoară căutările sunt foarte dificile, viteza de curgere a apei este foarte mare, curenţii sunt puternici şi vizibilitatea este zero”, a menţionat Alin Băsăşteanu.

Totodată, ambarcaţiunea care s-a răsturnat este în continuare scufundată, dar a fost ancorată, a mai spus Băsăşteanu.

După producerea accidentului, conducătorul ambarcaţiunii a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aer expirat, conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.