luni 20 august 2018 8:42 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A găsit în cuibar un ou uriaș și l-a dus în casă. Când l-a spart, a început să țipe cu groază! Ce a putut să găsească în interior. Este bogată:
Adpres Market

A găsit în cuibar un ou uriaș și l-a dus în casă. Când l-a spart, a început să țipe cu groază! Ce a putut să găsească în interior. Este bogată:

AdpresFM - Radio Online Stations  

Cu atâtea glume care s-au făcut în ultimele săptămâni legate de scumpirea ouălor, o tânără poate spune că s-a îmbogățit, după ce le-a arătat tuturor un simplu ou.

Ouăle sunt indispensabile la multe dintre prăjituri, la micul dejun sau pur și simplu când ți-e poftă de o omletă sau de un ou fiert moale.

Tânăra care deține niște găini din rasa Orpington a avut o mare surpriză într-o dimineață atunci când a găsit un ou uriaș în cuibar.

Este greu de imaginat că poate exista așa ceva, însă tânăra a simțit că ziua ei va fi una mult mai frumoasă. Și chiar așa s-a și întâmplat.

Iar găina eroină a gospodăriei a reușit să facă un ou dublu față de cele care se găsesc la magazin.

Iar proprietarei pur și simplu nu i-a venit să creadă când a văzut oul respectiv, mai ales că nu mai văzuse niciodată așa ceva. Era anormal de mare și avea niște vine care semănau cu niște riduri ciudate. Oare ce putea cauza această anomalie? Așa că a decis să investigheze și primul pas a fost să compare un ou de mărime medie cu oul cu pricina.

Apoi l-a dus în fața unui bol, pentru a-l sparge. Oare ce avea să găsească acolo? Un pui de găină sau ceva mai mult de atât?

Așa că l-a spart, iar în el a găsit un gălbenuș cu albuș, dar și un alt ou întreg. Ce nebunie, nu e așa? De ce oare s-a format oul respectiv în interior?

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com