vineri 21 septembrie 2018 7:03 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A găsit un ou mare și negru, i-a plăcut și l-a ținut în casă. Dar peste 45 de zile a crezut că leșină când a văzut că ieșea ceva uriaș din el! „Așa ceva n-am văzut de când sunt!” Incredibil peste ce dăduse
Adpres Market

A găsit un ou mare și negru, i-a plăcut și l-a ținut în casă. Dar peste 45 de zile a crezut că leșină când a văzut că ieșea ceva uriaș din el! „Așa ceva n-am văzut de când sunt!” Incredibil peste ce dăduse

AdpresFM - Radio Online Stations  

Charlotte Harrison este mama a trei copii și a cumpărat un ou ciudat pe internet. Era un ou de Emu, însă partea incredibilă a fost aceea că, apoi, timp de 45 de zile, a și clocit oul, iar pasărea „s-a născut” pe data de 5 ianuarie 2017. L-au botezat Kevin… De atunci, Kevin o urmărește pe mamă peste tot prin apartamentul lor de trei camere fiindcă el crede că femeia a mama lui.

Harrison a declarat pentru The Sun: „Am avut atât de mare grijă de ou încât simțeam nevoia să îl protejez pe Kevin, asta probabil fiindcă am avut grijă de el în perioada de incubație, iar procesul e similar cu cel al unei nașteri. Iar sentimentul e reciproc, mă urmărește peste tot, crede că sunt mama lui”.

Bucuria a durat doar 15 zile, femeia postase pe internet un clip cu mica ei minune, iar cineva a raportat-o la autorități. Femeii i s-a spus că apartamentul ei nu este un mediu bun pentru a crește un emu, deoarece aceștia pot ajunge și la înălțimea de 1,8 m și pot cântări 64 de kilograme, ba mai mult, pot trăi chiar și 20 de ani și uneori poate deveni agresiv cu oamenii, sau îi poate considera parteneri.

Înțelegând argumentele, Harrison, cu lacrimi în ochi, a renunțat la Kevin, cel mai mic pui al ei. Iată mai multe imagini despre acest caz ciudat:

Pentru cei care nu știu, un emu arată cam așa la maturitate:

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com