Social Media

A gasit un portofel vechi din 1954. Dupa ce l-a returnat, viata proprietarului s-a schimbat radical

Un barbat din SUA a gasit pe strada un portofel in care, desi nu era niciun act de identitate, se afla o suma insemnata de bani. Portofelul mai continea si o mica scrisoare pe care abia se mai putea distinge numele celui care o trimisese.

Citind, a aflat ca scrisoarea a fost scrisa in anul 1954, si era extrem de emotionanta. ,,Draga Michael, Mama mi-a interzis sa ne mai intalnim. Iarta-ma! Trebuie sa stii ca te iubesc si te voi iubi mereu. Anna”, scria pe biletel.

Cel care a gasit portofelul a decis sa o caute pe cea care redactase scrisoarea, dar pentru ca nu avea adresa a fost nevoit sa se intereseze la posta si, astfel, a aflat numarul de telefon.

In momentul in care a sunat la numarul respectiv si a intrebat de Anna, a aflat ca vorbeste de fapt cu fiica ei si ca Anna este internata intr-un azil de batrani.

Barbatul a mers la azil si i s-a dat voie sa o viziteze pe Anna, iar in momentul in care i-a aratat scrisoarea, femeia i-a povestit emotionata ca numele barbatului este Michael Goldstein si ca i-a scris aceasta scrisoare cand avea 16 ani.

Anna l-a mai rugat pe cel care a gasit portofelul si sa ii spuna lui Michel, daca il va gasi, ca ea nu s-a casatorit niciodata si ca a continuat sa il iubeasca intreaga ei viata.

Iesind din azil, omul a aflat de la gardianul de la poarta faptul ca il cunoaste pe acel Michael, care locuia chiar in cealalta parte a azilului.

Gardianul, impreuna cu barbatul, au mers la Michael, i-au povestit ca i-a fost gasit portofelul, dar ca au gasit-o si pe Anna! Batranul a fost emotionat pana la lacrimi ti le-a explicat ca nici el nu s-a casatorit in tot acest timp, continuand sa o iubeasca pe Anna.

Dupa doar trei saptamani, acesti indragostiti de o viata s-au casatorit si si-au incununat iubirea care le-a fost interzisa in tinerete.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.