vineri 21 septembrie 2018 5:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / A ieșit la iveală motivul pentru care Gâlcă a fost dat afară de la FCSB: „M-a mințit”
Adpres Market

A ieșit la iveală motivul pentru care Gâlcă a fost dat afară de la FCSB: „M-a mințit”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Costel Gâlcă a cucerit eventul pe vremea când o antrena pe FCSB și, la scurt timp, a fost dat afară de către finanțatorul Gigi Becali.

După aproximativ trei ani de la performanța reușită de Gâlcă, Becali a scos la iveală motivul pentru care a hotărât să îl demită pe antrenorul care i-a adus trei trofee dintr-un foc. Tehnicianul nu s-a supus, iar acest lucru l-a deranjat pe finanțator.

„Dică şi Gâlcă că sunt total diferiţi. Dică este un băiat cuminte care pe mine nu m-a minţit niciodată. Însă Gâlcă a făcut-o şi era să mă coste titlul cu Steaua. Pe final de campionat mi-a spus că trimite pe teren o echipă, iar până la urmă a trimis alta. A făcut totul de capul lui. Mi-a spus că îl bagă pe Rusescu titular şi nu a făcut-o. Pentru faptul că m-a minţit nu o să mai pupe el Steaua niciodată. Gâlcă ştia foarte bine cum sunt.

I-am spus de trei ori când a venit la mine la puşcărie că eu obişnuiesc să mă mai bag la echipă şi a acceptat. Dar a făcut ce l-a tăiat pe el capul.

Însă cu Dică e altceva. Cu omul ăsta ce vorbesc aia rămâne. Dacă el îmi spune echipa, atunci aia intră pe teren. Nu mă trezesc cu alţi fotbalişti pe teren. Dică nu este mincinos aşa cum a fost Gâlcă cu mine. Iar dacă Dică o să câştige titlul cu Steaua, atunci el o să rămână sută la sută antrenorul acestei echipe. A fost decizia mea să nu mai lucrez cu Gâlcă, deşi mulţi mi-au spus că nu e bine ce fac deoarece omul a câştigat trei trofee. Dacă ar fi să aleg între Dică şi Gâlcă îl aleg fără nici o emoţie pe Dică”, a spus Gigi Becali, potrivit Telekom Sport.

Articolul A ieșit la iveală motivul pentru care Gâlcă a fost dat afară de la FCSB: „M-a mințit” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com