vineri 21 septembrie 2018 9:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A mers la somn cu o migrenă puternică, iar când s-a trezit, a avut un șoc. A deschis gura și a început să țipe. Ce i se întâmplase în timpul nopții
Adpres Market

A mers la somn cu o migrenă puternică, iar când s-a trezit, a avut un șoc. A deschis gura și a început să țipe. Ce i se întâmplase în timpul nopții

AdpresFM - Radio Online Stations  

O migrenă puternică i-a transformat iremediabil viața unei femei. De obicei, durerile de cap pot duce la sensibilitate la lumină, la greață și la o stare de moleșeală. Pantru o femeie din Statele Unite, însă, migrena i-a adus un accent străin, care i-a schimbat complet viața.

Michelle Myers, în vârstă de 45 de ani, s-a culcat având o migrenă puternică şi când s-a trezit şi-a dat seama că vorbeşte cu un puternic accent britanic.

Această stare extrem de rară, care se întâmplă de obicei după ce un pacient a suferit un traumatism sever ca un accident vascular cerebral, este, evident, neobișnuită și pentru persoana care trece prin această situație.

Cei care se confruntă cu Sindromul accentului străin experimentează, după cum probabil ați ghici, fenomenul bizar de a se trezi cu un accent străin.

În peste 100 de ani de la prima diagnosticare a unui pacient cu acest sindrom, doar 60 de cazuri au fost documentate, iar Michelle Myers este una dintre persoanele care experimentează destul de des acest lucru.

Chiar dacă nu a părăsit niciodată teritorul Statelor Unite ale Americii, aceasta vorbește cu un accent britanic perfect. În diferite momente de-a lungul vieții sale, Michelle a vorbit cu un accent australian și irlandez, dar cea mai recentă identitate vocală este aceea a unei femei britanice.

După mai multe controale, medicii au reușit să diagnosticheze problema sa de sănătate, mai ales că această problemă nu a apărut în cazul unui atac cerebral, ci în urma unei migrene banale.

sursa: onlinenews.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com