Sport

Traian Petcu, a murit la 97 de ani. O legendă a atletismului, fost campion si cetatean de onoare al Constantei.

Cetățean de onoare al Constanței, Traian Petcu a fost campion în tinerețe la probe atletice precum 400 m, 800 m, 1.500 m şi cros, iar înaintarea în vârstă nu l-a împiedicat să concureze, participând în întreceri și la peste 90 de ani.

Sportul constănțean este din nou în doliu, după ce, astăzi, s-a stins din viață, la venerabila vârstă de 97 de ani, Traian Petcu, un fenomen în ce privește longevitatea sportivă și o legendă a atletismului.

Cetățean de onoare al Constanței, Traian Petcu a fost campion în tinerețe la probe atletice precum 400 m, 800 m, 1.500 m şi cros. Traian Petcu nu a fost împiedicat să concureze de înaintarea în vârstă, dimpotrivă, a devenit un obișnuit, an de an, al concursurilor naționale ale veteranilor, al căror decan de vârstă a fost.

A participat la concursuri și la peste 90 de ani! Sicriul cu tupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Casa Albastră din Constanța. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 7 august. La ora 11.45, cortegiul mortuar va părăsi Casa Albastră, către Biserica Sf. Gheorghe, de unde, după slujbă, se va îndrepta către Cimitirul Central din Constanța.

Mesaje de condoleanțe au trimis și Elena Frîncu, și Ilie Floroiu, dar și Sorin Bașturea, directorul CS Farul Constanța, în numele clubului sportiv: Regretăm nespus trecerea în neființă a lui Traian Petcu, cel care a slujit sportul și atletismul atâția ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.