Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

A murit Nelu Ploieșteanu. Ce mare durere ascundea în spatele zâmbetului de artist

Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe 13 martie.

Pe tot parcursul internarii lui Nelu Ploieșteanu în spital, medicii de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş au rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Nelu Ploieșteanu a fost internat la Spitalul Floreasca după ce acesta s-a infectat cu coronavirus. Artistul suferea de mai multe boli, care duseseră la o saturație de oxigen de 50%.

Viața lui Nelu Ploieșteanu, dincolo de strălucirea de pe scenă, nu a fost deloc ușoară. Interpretul de muzică lăutărească a trecut, de-a lungul anilor, prin cumpene mari, care l-au destabilizat pe moment, dar s-a întărit și a reușit să meargă mai departe. În spatele zâmbetului de artist care cântă și încântă, Nelu Ploieșteanu a ascuns mereu o durere mare.

Artistul s-a stins cu un mare regret în inimă, pentru că nu mai ajuns să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiță, care a murit acum trei ani.

Drama lui Nelu Ploieșteanu

Fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins la vârsta de 31 de ani, după ce mai bine de 20 de ani a fost țintuit la pat. Mihăiță, căci așa îl chema pe băiat, era în grija mamei sale, fosta soție a artistului. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut sănătos, dar un vaccin avea să-i schimbe cursul vieții.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.