Actualitate

A MURIT ȘTEFAN! Se caută VINOVATUL! Oamenii sunt REVOLTAȚI! Detalii ȘOCANTE despre CAUZA MORȚII

Încă un medic a murit în timpul gărzii, în județul Bihor.

Doctorul Ștefan Quai a murit în timp ce făcea garda la un centru de permanență din județul Bihor. 

„Nu munca sau lipsa banilor omoară prematur un medic de familie în România. Ci lupta pentru respect, pentru recunoaștere, pentru puțin sprijin”, au scris colegii acestuia pe internet, dând vina pe sistem.

„Colegul Ștefan Quai, primul mf-ist din Bihor cu contract privat cu CAS (și-a amenajat spațiul din casă pentru cabinet medical pe vremea când toți lucrau încă în cabinetele de stat) s-a dus azi la ceruri. Nu a mai apucat să iasă din garda efectuată la CP.

Abia ieșise la pensie, mai făcea gărzi la CP pentru a fi încă activ. Se mutase din Oradea mai la sat pentru a fi mai liniștit și pentru a se putea ocupa mai mult de nepoți. Să-l ierte D-zeu și să-l odihnească!”, a scris medicul primar dr. Livia Davidescu, din Craiova.

Colegii și-l amintesc ca pe un om care învățase să lupte, „de când, obligat să fie pe cont propriu, a trebuit să supraviețuiască. Nu să prospere. Să se adapteze la ziua de mâine, când ea nu semăna niciodată cu ziua de azi. Douăzeci de ani a luptat așa. Iar lupta și-a luat obolul.

Acum se odihnește, în sfârșit. În pace. Nu, nu munca sau lipsa banilor omoară prematur un medic de familie în România. Ci lupta pentru respect, pentru recunoaștere, pentru puțin sprijin. Și, uneori, chiar lupta pentru a fi lăsat în pace” au declarat, îndurerați, aceștia.


Lasa comentariul tau...