miercuri 19 septembrie 2018 7:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A observat o bătrână cerșind printre mașini. Un șofer a lăsat geamul jos și i-a aruncat în cutie niște măruțiș. Ce a urmat însă este total neașteptat. A fost surprins pe camere
Adpres Market

A observat o bătrână cerșind printre mașini. Un șofer a lăsat geamul jos și i-a aruncat în cutie niște măruțiș. Ce a urmat însă este total neașteptat. A fost surprins pe camere

AdpresFM - Radio Online Stations  

O bătrână care cerșea printre mașini a devenit vedetă pe internet fără să știe. Femeia se plimba ca de obicei printre autoturismele oprite la semafor, pentru a cere șoferilor ceva bănuți.

Unul dintre aceștia a dat geamul în jos și i-a aruncat în cutiuță ceva mărunțiș. Bătrâna s-a uitat în cutie și pentru că a fost nemulțumită, i-a aruncat bărbatului banii înapoi pe geam.

Momentul petrecut în orașul Voronezh, Rusia, a fost suprins de o cameră de bord aflată pe una din mașinile din spate.

TE INTERESEAZA SI: Povestea incredibilă a CERŞETORULUI DIN ZONA „POD BUTELII”. DEPUNE ÎN BANCĂ, PERIODIC, MII DE EURO

Fiecare se străduieşte să îşi câştige pâinea, cum poate, unii cinstit, alţii mai calcă pe lângă, oricum ar fi, strădania e mare pentru toţi. Cu toate acestea, pentru cei care muncesc cinstit şi totuşi abia se descurcă, e greu să vadă că anumite persoane, prin înşelăciune, ajung să aibă conturi grase. O femeie ne-a povestit păţania prin care a trecut, zilele trecute, şi a simţiti că trebuie făcută publică:

„Acum 2-3 zile eram la Cec Bank la Cora cu treabă. Liniște în bancă, când am intrat eu, a ieșit singurul client care era înăuntru. M-am așezat pe scaun și am început să completez niște formulare și după 2 minute, a intrat în bancă un moșneag cam țigănos cu baston și căciulă de oaie și haină veche.

Cerșetor, după port, mi-am zis eu. S-a dus direct la casierie și a strigat în gura mare că vrea să depună și el niște bani «euroi d’ăştia». Și a depus, mămici, a depus 1000 euro.

Apoi, a venit și s-a așezat lângă mine și doamna l-a întrebat dacă ii pune la termen, dacă nu umblă la ei. Și moșul a spus că nu umblă la ei, măcar 6 luni, deci să îi pună cu dobândă.

Apoi, pune o întrebarea, mi-a părut bine că stăteam pe scaun: «câți milioni am, eu, bre’, în total?»- «Cu euro, depuși azi?»- „«Nu breeeee, ce treabă are unii cu alții, ăștia merg la euro, mie zi-mi câți milioni din ăștia, românești, am»- «Ai 476 de milioane, tataie»

Mi s-a ridicat tensiunea. Cum, mă, când hainele de pe el sunt de cerșetor?! Am ieșit din bancă, tot gândindu-mă la moșneag și conturile lui.

M-am urcat în mașină, am mers cam 10 metri și l-am observat pe tata pe trotuar (el stă în zonă). Am tras pe dreapta și tata a deschis portiera din dreapta și stătea aşa aplecat și vorbeam. După 2-3 minute cine credeți că apare???

Milionarul din bancă cu replica: «dați-mi și mie un bănuț vă rog că sunt bătrân și bolnav și mi-e foame». Am înnebunit în momentul ăla. Deci era adevărat. Milionarul cu chip de cerșetor, de la Pod Butelii, chiar cerșește.

Din asta face el banii și îi merge excelent. Deci mămici din zona Pod Butelii – Cora, dacă îl vedeți vă rog să îl pozați ca eu nu am apucat și un om cu un asemenea succes, chiar trebuie făcut cunoscut”, povesteşte, cu stupoare, „o mămică”

Sursa: anamariavasile.com

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com