miercuri 19 septembrie 2018 7:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A tăiat câteva crenguțe de SALCIE și a așteptat până au prins rădăcină, apoi a început să creeze… REZULTATUL este FABULOS!
Adpres Market

A tăiat câteva crenguțe de SALCIE și a așteptat până au prins rădăcină, apoi a început să creeze… REZULTATUL este FABULOS!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ideile de amenajare a grădinii și curții devin tot mai diverse și interesante. Atâtea minunății poți vedea în curțile vecinilor în ziua de azi!

Un cunoscut de-al meu a reușit să creeze pe lotul său o frumusețe nemaipomenită, totul cu mâinile sale! Mai târziu am aflat că el de mic copil era pasionat de împletituri din crenguțe de salcie. Ca și majoritatea dintre noi, ajungând la maturitate el a uitat de vechea pasiune artistică.

Dar acum un an el a văzut pe internet o idee interesantă de suporturi pentru vie. Atunci și-a amintit de creațiile din copilărie și s-a pus pe treabă! Iată ce a reușit să obțină.

Împletituri din crengi de salcie

Crenguțele trebuie pregătite iarna sau în lunile martie, aprilie, august sau septembrie. Totuși materialul pregătit în perioada rece a anului va avea cel mai frumos aspect și este o alegere perfectă pentru creații artistice.

Citeste si…Gabriela Firea, huiduită copios pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă cu Halep. Firea și-a luat imediat tălpășița. Simona a …”

Primarul Gabriela Firea a venit pe scena amplasată pe Arena Națională pentru a-i acorda Simonei Halep cheia orașului și o distincție, după trofeul obținut la Roland Garros.

Momentul a fost însă unul extrem de neplăcut pentru Gabriela Firea. În momentul în care a prezentat premiul, publicul a început să o huiduie copios, fără încetare.

După acest moment, Gabriela Firea a mai stat pe scenă doar câteva secunde, după care a plecat rapid de pe gazon.

Imediat, Simona Halep a ținut un discurs, iar atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o îndelung pe sportivă și i-a scandat numele încontinuu.

Deputat Emanuel Ungureanu: Firea a fost huiduită copios pe stadionul Național pentru că a vrut în mod nerușinat să confiște momentul de glorie dedicat Simonei Halep, un om și un sportiv minunat.

Felicit spectatorii pentru reacția promptă.
Firea și-a luat imediat tălpășița.

Simona a zâmbit jenată și apoi a fost ovaționată minute în șir așa cum merită pe deplin.
Am adăugat repede un al doilea video și câteva fotografii cu zâmbetul candid al Simonei, înconjurată de copii, să nu rămânem cu doamna Firea pe retină…

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com