Social Media

A trecut ( a fost astăzi, 15 octombrie), Ziua Mondiala a Spalatului pe Maini

spalat

Ziua de 15 octombrie marcheaza la nivel mondial ziua dedicata cresterii gradului de constientizare si intelegere asupra importantei spalatului pe maini cu apa si sapun ca metoda simpla si eficienta prin care sunt prevenite boli si sunt salvate vieti. “Maini curate pentru toti” este tema de anul acesta. Lipsa de egalitate in privinta facilitatilor care permit spalatul pe maini plaseaza unele persoane la risc de boli cu efecte nu doar asupra sanatatii acestora, ci si asupra educatiei si a rezultatelor economice. Tema de anul acesta ne reaminteste ca nu trebuie sa existe diferente in aceasta privinta si, indiferent care iti este statutul, sa poti sarbatori aceasta zi. Prima Zi Mondiala a Spalatului pe Maini a avut loc in 2008, cand peste 120 de milioane de copii din peste 70 de tari s-au spalat pe maini la unison cu apa si sapun.

Ajuns deputat în Siberia, primul lucru făcut de poetul rus Evgheni Evtușenko, a fost să ducă un vagon cu săpun în gubernia sa, fiindcă rușii uitaseră de folosească săpunul.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.