duminică 19 august 2018 3:39 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A văzut o vacă pe drum și a scos imediat telefonul să o filmeze! Ce făcea animalul în timp ce o mașină mergea în față – Video impresionant!
Adpres Market

A văzut o vacă pe drum și a scos imediat telefonul să o filmeze! Ce făcea animalul în timp ce o mașină mergea în față – Video impresionant!

AdpresFM - Radio Online Stations  
O filmare deosebit de emoționantă a ajuns virală pe internet și a fost urmărită de o mulțime de oameni. Momentul în care o vacă aleargă disperată după o mașină care i-a luat puii de lângă ea a frânt inimile tuturor.

Clipul video a fost realizat de o organizație care se coupă cu îngrijirea animalelor. Reprezentanții organizației au susținut că nu e nicio diferență între sentimentul pe care îl are un om sau o vacă atunci când îi sunt luați copiii.

„Separarea la 24 de ore de la naștere duce la dezvoltarea legăturii dintre vacă și vițel și se reduce suferința provocată de separare. Vacile vor fi mult mai responsabile dacă este separată de vițel la patru zile după naștere decât ar fi după o zi sau șase ore de la naștere”, a indicat organizația, potrivit DailyMail.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com