Social Media

A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat

A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat
A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat

Aceasta este povestea cutremurătoare a tânărului care a vrut să fie perfect.


James Holt, un tânăr de 24 de ani, din Manchester, s-a simțit dintotdeauna altfel. Nu s-a considerat niciodată “o frumusețe” așa că, din momentul în care a început să câștige primii bani, a decis să-și modifice trupul. James susține că numai pe buze a plătit deja 14.000 de lire, în ultimii 8 ani.

“Buzele au fost cea mai mare problemă. De la 16 ani am fost nemulțumit de ele. Nu-mi plăceau, mi se părea că nu mi se potrivesc. Așa că m-am hotărât să apelez la botox, chiar dacă familia mea s-a împotrivit. Da, de la 16 ani mi le tot măresc. Și fac asta din două în două luni”, spune James.

A urmat nasul. Și-a făcut două rinoplastii, tocmai în Polonia, dar nici acum nu este mulțumit, chiar dacă a scos din buzunar 4.000 de lire per intervenție. Ulterior, și-a albit dinții. A mai dat alte 4.000 pe ridicarea pomeților și “doar” 1.000 pe bărbie.

“Nu-mi plăcea cum arătam înainte, natural. Acum, însă, îmi place ce văd, chiar dacă știu că este ceva artificial”, mai spune James.

Și, deși recunoaște că a doua rinoplastie a fost un eșec, spune că va urma încă o operație.

“M-a cam măcelărit, nu-mi place ce mi-a făcut la nas, așa că voi mai face o operație. Sper să reușească, de data asta”, mai spune tânărul care susține că nu are un model pe care vrea să-l copieze. “Pur și simplu mă las purtat de val, îmi place să încerc mai mulți medici, fiecare cu tehnica lui… Văd eu unde ajung”, spune James.

Recunoaște, însă, că a avut grave probleme de sănătate. Din cauza complicațiilor, respiră greu și de multe ori se trezește noaptea. Nici buzele n-au fost prea reușite. “Mi s-au spart de nenumărate ori, din cauza mărimii. Când sunt vineții, când negre. Odată chiar mi-au explodat! Mi le umplusem prea mult și au cedat”, a mai spus acesta.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe imagini, cum arată tânărul, dar și ce înfățișare avea înainte de operațiile estetice.

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.