miercuri 15 august 2018 8:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A vrut să-l învețe pe soțul ei o lecție, în schimb s-a trezit cu 1 milion de dolari! Ce a făcut această femeie e incredibil!
Adpres Market

A vrut să-l învețe pe soțul ei o lecție, în schimb s-a trezit cu 1 milion de dolari! Ce a făcut această femeie e incredibil!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Glenda Blackwell, o femeie din Carolina de Nord din SUA, în vârstă de 57 de ani a fost trimisă de soțul ei să cumpere două bilete la loterie.

Aceasta a cumpărat un bilet care se poate răzui pentru a-i arăta că a câștiga la loto e imposibil. Rezultatul: a câștigat 1 milion de dolari!

“Am vrut să fiu nașpa și să îi arăt că e inutil să speri la a câștiga la loterie. Uneori chiar am discuții nasoale cu el în care îi spun că-și irosește banii.”

Așa că a zis că mai bine să îi dovedească asta cu niște bilete răzuibile decât cu biletele la loto. Dar a trebui să-și înghită cuvintele pentru că nu a fost să aibă dreptate. Dar a meritat, acum sunt milionari.

Femeia spune că o să-și cumpere o casă și niște teren de o parte din bani, iar pe restul îi va pune deoparte pentru facultatea nepoatelor ei, ajutând-o astfel pe fiica ei cu banii.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com