vineri 17 august 2018 7:16 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Abia mai suporta durerea de mâini și de picioare, așa că a decis să meargă la un medic. După ce i-au făcut radiografie, doctorii au rămas uluiți: „E surprinzător! Nu poate…” Ce au descoperit medicii e caz unic în lume!
Adpres Market

Abia mai suporta durerea de mâini și de picioare, așa că a decis să meargă la un medic. După ce i-au făcut radiografie, doctorii au rămas uluiți: „E surprinzător! Nu poate…” Ce au descoperit medicii e caz unic în lume!

AdpresFM - Radio Online Stations  

O femeie din Coreea de Sud a decis să meargă la medic după ce a simțit că o dor încheieturile mâinilor și picioarelor.

Când a ajuns acolo, doctorii i-au făcut mai multe radiografii, dar când au văzut rezultatele, aceștia au rămas cu gura căscată.

Femeia s-a prezentat la doctor cu dureri mari la încheieturile mâinilor și picioarelor. Aceasta le-a spus doctorilor că problemele de încheieturi au început când avea 18 ani.

A fost diagnosticată cu artrită reumatoidă la vârsta de 48 de ani, condiţie în care sistemul imunitar atacă încheieturile.

Pentru a ușura durerea, femeia a luat niște medicamente pentru durere, dar a încercat să scape de problemele de sănătate, apelând și la acupunctura cu aur.

Practica de medicină alternativă seamănă cu acupunctura tradiţională, în care ace foarte subţiri sunt introduse în corp.

Dar în cazul acupuncturii cu aur, sunt introduse bucăţi mici sterile de aur folosind acele utilizate şi în acupunctura normală; iar firicelele de aur sunt lăsate în corp.

Astfel, radiografiile care au surprins chiar și medicii au arătat că femeia avea, de fapt, firicele luminoase în jurul încheieturilor şi al degetelor.

Având în vedere că durerea a persistat, tratamentul tradiţional nu a funcţionat, dar nici nu a agravat problema, conform medicilor.

„Nu cred că firicelele de aur sunt asociate cu dezvoltarea sau avansarea artitei reumatoide şi nici cu agravarea durerilor de articulaţii”, a precizat reumatologul Kyung-Su Park, care a tratat pacienta.

„Surprinzător, există doar câteva relatări cu privire la efectele adverse ale acupuncturii de acest tip”, a adăugat doctorul care s-a ocupat de cazul femeii.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com