Dezvaluiri

Abuz si ticalosie fara limite a Politiei Romane: Jurnalista Iosefina Pascal retinuta pentru ca a participat la protest si a transmis live pe Facebook.

Liderii naționaliști au sărit în apărarea jurnalistei Iosefina Pascal (foto in mijloc): Abuz și ticăloșie fără limite! Codrin Stefănescu. Printre cei care au reacționat la vestea că jurnalista ar fi fost ridicată de poliție sunt Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, Diana Șoșoacă și Aurelian Pavelescu.

Codrin Ștefănescu: ,,Abuz și ticăloșie fără limite! Sā anchetezi participanții la miting e un anuz! Sā o ridici cu duba pe jurnalista Iosefina Pascal, pentru cā transmis in direct manifestația, e un abuz! Sā deschizi dosare penale parlamentarilor, care in mod public au susținut cererile protestatarilor, e o ticalosie! Și toate astea, azi, la fix 32 de ani de la Revoluție!”

Liviu Dragnea: ,,Aflăm de la televizor că ieri, în urma mitingului la care a participat, jurnalista Iosefina Pascal a fost reținută de poliție și dusa la sectie cu duba!

Să întrebăm artizanii noii dictaturi: e ilegal ca un cetățean român să participe la un miting? E ilegal ca un jurnalist să facă transmisiune live pe Facebook? Cum putem trăi într-o asemenea cenzură și poliție politică?! Cum se poate pune pumnul în gură presei și libertății de expresie?!”

Aurelian Pavelescu: ,,Cazul Iosefina Pascal: Ministrul de Interne Lucian Bode, demisia imediat! Politistii care au ordonat ridicarea de acasa fara mandat si abuziv sa fie acuzati pentru abuz in serviciu!”

Diana Șoșoacă: ,,Luati labele de pe Iosefina Pascal si Remus Radoi! Pe o jurnalista libera si independenta o abuzați, o hăituiți, o amenințați pt ca și-a permis sa spuna adevarul despre infractorii Romaniei!”, au scris aceștia pe paginile personale de facebook.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.