Sanatate

Academicianul Ovidiu Bojor AFLAT care este factorul principal al aparitiei cancerului

Doctor in farmacie, membru de onoare al Academiei de stiinte Medicale din Romania si al Academiei de stiinte si Arte din SUA, Ovidiu Bojor a explicat care sunt cauzele cancerului.

“Inainte nu existau metode de investigare precoce a cancerului si nu intotdeauna diagnosticele erau perfecte. In prezent, factorul principal este poluarea. Cea endogena depinde de noi – ce consumam, ce bem in fiecare zi, iar poluarea exogena apare din cauza industriei.

Nu mai vorbesc de inlaturarea obiceiurilor proaste, cum ar fi consumul acestor ape colorate, cu sau fara zahar.  Sunt numai otravuri. Este mai bine sa preparam sucuri de fructe in casa, fara conservanti sau aditivi. La aparitia bolilor canceroase contribuie si starea de stres, un dezechilibru care apare din cauza conditiilor de viata, de lucru si relatiilor interumane”, a declarat acesta pentru Adevarul. D.F.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.