duminică 18 noiembrie 2018 2:00 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ACCIDENT cu 9 victime in Neamţ . Impact devastator între două autoturisme
Adpres Market

ACCIDENT cu 9 victime in Neamţ . Impact devastator între două autoturisme

AdpresFM - Radio Online Stations  

Accidentul cu 9 victime din Neamţ a fost surprins de camerele de supraveghere. Impact devastator între două autoturisme, la intersecţia dintre DN 15 şi un drum judeţean, Roznov- Girov.

O şoferiţă din Bacău, în vârstă de aproximativ 30 de ani, se deplasa pe drumul secundar şi spune ca nu ar fi văzut intersecţia. A ieşit fără să frâneze în faţa unui taxi care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. În cele doua autovehicule se aflau în total 9 persoane: 3 dintre acestea ( o familie cu un copil ) erau în taxi.
Primul care a ajuns la faţa locului a fost chiar un polițist aflat în afara programului. El a dat primul ajutor victimelor și tot el a sunat la 112, să ceara ajutorul echipelor de salvare.

Ca o minune, niciuna dintre victime nu a fost grav rănită. Trei persoane au fost transportate la spital, dar viaţa lor nu e în pericol. Restul răniţilor au primit îngrijiri la locul acidentului.

Articolul ACCIDENT cu 9 victime in Neamţ . Impact devastator între două autoturisme apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com