Actualitate

Accident rutier cu mașină oficială, dezvăluie o plagă: Poliția și instituțiile statului nu respectă Codul Rutier

De multe ori, cetățenii din București, pietoni sau conducători auto, sunt martorii încălcării de către polițiști, polițiștii comunitari și chiar de către șoferii mașinilor de Salvare a legislației privind circulația pe drumurile publice. Din motive necunoscute, organele legii și angajații menționați nu pornesc și semnalele acustice de avertizare, atunci când susțin că se deplasează într-o misiune. În contextul în care motivațiile acestui comportament nu sunt cunoscute, lăsarea la voia întâmplării a explicațiilor afectează foarte mult imaginea Poliției, Serviciului de Ambulanță și a altor instituții ale statului român.

Conform unei informări a Brigăzii Rutiere a Capitalei, în cursul zilei de miercuri, 17 iulie 2019, o autospecială de poliţie având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune s-a răsturnat, în București, pe fondul ciocnirii cu un autoturism. În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime.

Brigada Rutieră a precizat că evenimentul s-a produs la intersecţia dintre Şoseaua Ştefan cel Mare şi Strada Tunari. Autospeciala aparţinea Secţiei 6 Poliţie şi se deplasa la un apel 112, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

Nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale, iar traficul s-a reluat în condiții normale, după ridicarea mașinii de poliție răsturnate, de pe carosabil.

Ileana Kiss

Foto: mediafax.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.