Social Media

Această femeie a decis să-și schimbe look-ul la 60 ani. Și privirea ei strălucitoare vorbește de la sine!

În viața fiecărei femei sosește momentul, în care ea își dorește schimbări foarte mari. Și primul lucru, la care se gândește, este vizita la coafor și schimbarea tunsurii și coafurii. Când a împlinit 60 ani, Debbie a hotărât că vrea să se schimbe. Dar ea nu avea un plan concret de transformare a înfățișării sale. Ea pur și simplu s-a dus la stilistul Christopher Hopkins și i-a spus fraza, pe care fiecare stilist așteaptă cu nerăbdare să o audă: „Faceți tot ce considerați că este necesar”. De aceea, Christopher a ales de sine stătător lungimea părului, nuanța lui, machiajul și multe altele. Și nu a dat greș!

După transformare Debbie nici cum nu seamănă cu o doamnă de 60 ani. Privirea ei strălucitoare vorbește de la sine! Familia sa a fost încântată de schimbări — exact ca și Debbie însăși. Ea nu se recunoaște în oglindă, dar este foarte mulțumită de rezultat. Fiind revigorată, întinerită și după ce chiar a și slăbit, Debbie se simte exclusiv minunat și arată extraordinar!

Aveți grijă de dumneavoastră!

The post Această femeie a decis să-și schimbe look-ul la 60 ani. Și privirea ei strălucitoare vorbește de la sine! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.