Sfaturi Utile

Sfaturi Utile: Casa Uimitoare din Containere pentru o viata fara datorii. O poveste adevarata care ne inspira

Oamenii folosesc o varietate de materiale de calitate pentru a-și construi o casă, așa că cei care au mulți bani vor să construiască case luxoase, iar cei care nu sunt în măsură să plătească prea mult folosesc materialele pe care le pot obține la prețuri mai mici.

Acest cuplu a construit o Casă Uimitoare din Containere pentru o viață fără datorii

Ceea ce urmează să vă împărtășim, este o poveste uimitoare despre o casă, care este făcută din containere de transport, a unui cuplu din Cowlitz Country. Casa uimitoare a lui Jaimie și Dave a fost construită dintr-un container de transport de 40 de metri cu un alt container de 20 de piese stivuit deasupra pentru a crea o casă impresionantă și pe deplin prezentabilă.

După ce Jaimie și Dave au decis să-și vândă locuința din Vancouver, Washington, au reușit să cumpere un teren pe care visau să construiască o casă fără credite ipotecare. Ei urmează în totalitate sfatul descurcă-te singur. Această casă este plină de multe caracteristici uimitoare.

Cuplul și-a construit o casă frumoasă, în care au tot ce le trebuie. Principalul lor scop în viață este să nu se împrumute inutil și să nu exagereze cu cerințele lor. Această poveste a lor este un exemplu de reziliență, iubire, alegerea bucuriei și depășirea adversității. După ani de muncă asiduă, amenajarea completă a proprietății și construirea nu numai a casei container, ci și a unui atelier mare asupra proprietății, cuplul are un loc cu adevărat unic și frumos care se poate numi acasă.

Aceasta este o poveste care ne inspiră și care veți dori să nu o pierdeți, mai jos puteți vedea turul complet al acestui uimitor container transformat în casă. Și dacă doriți să aflați mai multe despre această casă container și despre povestea lui Jaimie și Dave, puteți vizita site-ul lor și, de asemenea, Instagram-ul lor.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.