Actualitate

Acesta e stilul de viață al Andreei Mantea! Uite ce dietă ține și ce exerciții fizice face pentru a se menține în formă!

Frumoasa brunetă Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” are un corp de invidiat. Este frumoasă, are o carieră, familie și se menține mereu în formă!

Într-un interviu acordat pentru CSID, Andreea Mantea a mărturisit care este stilul ei de viață sănătos pe care l-a adoptat. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit că are un anumit ritual pe care îl urmează în fiecare zi.

”Eu am un ritual pe care îl urmez zilnic. Îmi încep dimineaţa cu 1 sau 2 pahare de apă, fie simplă, fie apa în care am pus, cu 24 de ore înainte, zeama de la un grapefruit sau de la o lămâie, ghimbir şi afine. Este important ca apa să fie la temperatura camerei. După ce consum aceste 2 pahare, beau o cană de cafea şi apoi iau micul dejun. Acesta constă în carbohidraţi sănătoşi, iaurt cu cereale, afine, rar o omletă din albuş”, a povestit frumoasa prezentatoare.

”La prânz o bucăţică de carne şi o salată, iar seara la fel, carne şi salată. Am încercat să am gustări sănătoase între mese, dar nu mi iese. Beau cafea neagră, fără lapte sau zahăr, şi apă. Evit pe cât pot băuturile carbogazoase şi dulciurile. Nu le-am eliminat complet, dar le consum în cantităţi mici şi rar”, a mai povestit Andreea.

De asemenea, Andreea Mantea a mai mărturisit că face și sport: ”Merg la sală, am un antrenor personal care îmi supraveghează exerciţiile şi lucrez toate părtile corpului pentru un rezultat armonios. Lucrez toate grupele de muşchi, atât cu greutatea corpului, cât şi cu greutăţi”.


Lasa comentariul tau...