miercuri 15 august 2018 5:02 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Acestea sunt cele mai norocoase 3 zodii ale lunii MAI
Adpres Market

Acestea sunt cele mai norocoase 3 zodii ale lunii MAI

AdpresFM - Radio Online Stations  

Horoscop luna mai
Horoscop luna mai

Zodii norocoase – În luna mai, putem vorbi despre noroc, mai ales atunci când vine vorba despre anumite zodii. Se pare că, încă de la începutul lunii, acestor zodii le va prii norocul și se vor bucura de experiențe, pe care nu le-au mai trăit de ceva timp.


În luna mai, taurul își setează propriile strategii, pentru a-și atinge obiectivele fără vreun ajutor. În cazul tău, norocul constă în timpul liber și portofelul plin. Cum vine asta?

În ultimul timp ai muncit foarte mult, iar acum apar roadele, în același timp, nu va fi atât de mult de muncă la serviciu, așa că luna mai va fi asemeni unei perioade de relaxare bine meritată.

Zodii norocoase – Leu

Cum acești nativi parcă au învățat din greșelile trecutului și situația se schimbă. Dumnezeu parcă le pune mâna în cap și totul merge strună. La capitolul dragoste, leii o vor duce excelent și se vor simți extrem de răsfățați. Nu este exclus nici să se îmbogățească sau să găsească un loc de muncă mai bun.

Zodii norocoase – Săgetător

În mai,interesul tău se va axa pe emoții. Pentru a nu întâmpina dificultăți în atingerea obiectivelor tale,acceptă ajutorul celor din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a-ți pune în practică planurile. Săgetătorii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă vor avea succes în această lună.

Sursa: Secretele.com

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com