vineri 21 septembrie 2018 4:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Acești șoferi și-au parcat mașinile neregulamentar! Dar în loc să li se dea amendă, au fost condamnați la închisoare… Caz șocant!
Adpres Market

Acești șoferi și-au parcat mașinile neregulamentar! Dar în loc să li se dea amendă, au fost condamnați la închisoare… Caz șocant!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Doi judecători din Constanța au luat o decizie în premieră în România: au condamnat definitiv pentru ucidere din culpă doi șoferi care și-au parcat mașinile neregulamentar.

Din cauza lor, s-a produs un accident soldat cu moartea unui om.

În același dosar a mai fost condamnat, tot pentru ucidere din culpă, șoferul în mașina căruia se află victima, ca pasager.

În motivarea deciziei, judecătorii au arătat că șoferul care a provocat accidentul, dar și cei care au parcat neregulamentar, sunt la fel de vinovați.

Accidentul s-a petrecut pe 7 ianuarie 2010 în Constanța, când un bărbat a condus un automobil cu viteză mare.

A pierdut controlului volanului și a lovit două autoturisme parcate neregulamentar.

În accident au fost două persoane și una dintre ele, aflată pe scaunul din dreaptă șoferului, a decedat.

La mai bine de șapte ani după producerea accidentului, Curtea de Apel Constanța a decis definitiv că șoferul mașinii care a provocat accidentul să fie condamnat la aproape doi ani de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Iar cei doi șoferi care și-au parcat neregulamentar mașinile au primit câte nouă luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În motivarea deciziei, judecătoarele Măria Uzună și Cristina Eleni Marcu, din Curtea de Apel Constanța, arată, printre altele, că „fapta (…), care, la data de 7.01.2010, în jurul orei 5.30, a oprit neregulamentar autoturismul (…), cu numărul de înmatriculare (…), la o distantă de 2-3 m de bordură, ocupând parțial bandă nr. 2, destinată exclusiv circulației (incălcand prevederile art. 63, alin. 5 din OUG nr. 195/2002, republicată), poziționarea acestuia favorizând producerea celui de-al doilea impact în care a fost implicat atât propriul autoturism, cât și autoturismul marca (…), cu numărul de înmatriculare (…), condus de inculpatul (…) (…), care conducea cu o viteză peste limita legală în interiorul localitătii, pe str. Oborului din Constanța, dinspre str. București spre bd. I.C. Brătianu (după ce anterior acesta intrase în coliziune cu autoturismul marca (…), cu nr. de înmatriculare (…), aparținând inculpatului (…) (…), oprit de asemenea neregulamentar), din evenimentul rutier rezultând vătămarea corporală a numitului (…), care ulterior a decedat, decesul fiind favorizat de traumatismul suferit în accidentul rutier, dar și vătămarea corporală a numitei (…)”.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com