Life Style

Acestia sunt 15 dintre cei mai frumosi conducatori ai lumii

dyfashion.ro%20   kitunghii.ro   ideall.ro

Regina Rania a Iordaniei

S-a căsătorit cu regele Abdullah al II-lea pe 10 iunie 1993 și are acum 4 copii. Este cunoscută pentru implicarea sa în activități filantropice, caritabile și culturale. Regina Rania utilizează rețele sociale online, cum ar fi YouTube, Facebook, Instagram și Twitter.

Diana, prințesă din Țara Galilor

Lady Diana Spencer s-a căsătorit cu printul Charles în iulie 1981 și a fost mama prinților William și Harry. Diana a fost cunoscută atât pentru munca ei caritabilă, cât și pentru stilul ei. Ea a decedat intr-un accident de masina la Paris la 31 august 1997, insa ea ramane inca o icoana de moda si „regina inimilor oamenilor”.

Crown Princess Mary din Danemarca

Ea este soția lui Frederik, căpitanul Danemarcei. Angajamentul lor oficial și căsătoria lor au fost subiectul unei atenții extinse din partea mass-mediei, care a numit-o o poveste modernă de tip „basm” între un prinț și un om obișnuit. Mary a fost votată Femeia Anului 2008 de către o revistă daneză. Prințesa i-a donat recompensa în numerar pentru caritate.

Crown Princess Masako din Japonia

Masako Owada s-a întâlnit întâi cu Naruhito, Prințul Copiilor din Japonia, în timpul studiilor sale la Universitatea din Tokyo. Prințul a fost imediat captivat de ea, dar Masako a refuzat să se căsătorească cu prințul, pentru că o va forța să renunțe la cariera sa în diplomație și să-i restricționeze libertățile. În cele din urmă, a acceptat a treia propunere pe 9 decembrie 1992.

Maharani Gayatri Devi din Jaipur

Educată în Europa, Maharani a fost o frumusețe izbitoare în tinerețea ei și a crescut pentru a deveni o adevărată icoană a modei. Pasionata de calarie, a fost un jucator de polo bun , o distractie regala, in tinerete. Ea și-a dedicat întreaga viață eforturilor filantropice.

Printul Philippos din Grecia și Danemarca

Prințul Philippos este al 5-lea și cel mai mic copil al regelui Constantin al II-lea și al Reginei Anne-Marie din Grecia. A absolvit Universitatea Georgetown și lucrează în prezent la New York cu fonduri speculative.

Prințesa Madeleine din Suedia

Prințesa Madeleine este căsătorită cu finanțatorul american britanic Christopher O’Neill. Au doi copii, o fiică, prințesa Leonore și un fiu, prințul Nicolas. A fost anunțat pe 27 august 2017 că ei așteaptă al treilea copil în martie 2018.

Andrea Casiraghi

Andrea este cel mai mare nepoț al lui Rainier III, prințul Monaco, și al actriței americane Grace Kelly. În 2008, Forbes la plasat pe locul 10 pe lista „20 cei mai tari regi”. Casiraghi vorbeste fluent în mai multe limbi. Ii place sportul, mai ales schiatul, fotbalul, calaria si sporturile de apa. Hobby-ul său este colectarea ceasurilor Swatch.

Grace Kelly

Grace a fost o actriță americană care, după ce s-a căsătorit cu Prințul Rainier III, a devenit Prințesa Monaco și a susținut un sondaj al celor mai frumoase regine ale tuturor timpurilor. Frumusețea și stilul ei au devenit legendare și este încă un exemplu pe care trebuie să-l urmam.

Regina Letizia

Frumusețea familiei regale spaniole. Ea a fost jurnalist profesionist și prezentatoare de știri, dar a lăsat totul în urmă când s-a căsătorit . Letizia și regele Felipe VI au 2 fiice: Leonor, născuta în 2005, și Infanta Sofía, născută în 2007.

Prințesa Ameerah din Arabia Saudită

Această prințesă filantrop din Arabia Saudită a fost ridicată de mama divorțată și de bunicii ei. La vârsta de 18 ani, ea l-a întâlnit pe printul Al-Waleed bin Talal în timp ce conducea un interviu pentru o programa școlară. În cele din urmă s-au căsătorit, dar au divorțat în noiembrie 2013. Prințesa Ameerah a absolvit Universitatea din New Haven cu o diplomă în administrarea afacerilor.

Printul Carl Philip din Suedia

Catherine, ducesa din Cambridge

Charlotte Casiraghi

Charlotte Marie Pomeline Casiraghi este nepoata lui Rainier III, Prințul Monaco, și actrița americană Grace Kelly. Ea este ambasadorul oficial ecvestru al etichetei Gucci, iar hainele sale sunt proiectate exclusiv de Frida Giannini, directorul creativ al Gucci.

Comment here