sâmbătă 22 septembrie 2018 10:24 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Acționarul principal de la Colectiv rupe tăcerea | Îmi doresc cu disperare să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple
Adpres Market
anastasescu

Acționarul principal de la Colectiv rupe tăcerea | Îmi doresc cu disperare să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple

AdpresFM - Radio Online Stations  

anastasescuUnul dintre acţionarii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, spune că îşi caută cuvintele, încă din noaptea tragediei, pentru a transmite condoleanţe şi regretul său pentru suferinţa tuturor şi că îşi doreşte cu disperare să ajute ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple, informează mediafax.

„Încă din noaptea tragediei îmi caut cuvintele să spun condoleanţe celor care au pierdut oameni dragi pe 30 octombrie, la Colectiv, şi regretul meu enorm pentru suferinţa tuturor. În continuare, cred că nimic din ce aş putea spune nu va cuprinde toată durerea”, spune Alin Anastasescu într-un mesaj dat publicităţii prin avocatul său, Adrian Bendeac.

„Retrăind oră de oră acea noapte, îmi doresc cu disperare să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple”, mai spune Anastasescu.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, au fost arestaţi preventiv, marţi, prin decizia Judecătoriei Sectorului 4.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com