Actualitate

Acțiunea de ecologizare de pe lacul de acumulare Pitești

Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea continuă acțiunea de curățare a deșeurilor aduse de viituri în lacurile de acumulare, cantitatea cea mai mare de pet-uri provenind din zona localității Micești,de pe cursul pârâului Păuleasca.

Într-o singură zi, angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Argeș au adunat din lacul de acumulare Pitești, 12 metri cubi de pet-uri.

Acțiunea de strângere a acestora este anevoioasă deoarece se face manual, pet cu pet, din bărci. Pet-urile au fost aduse apoi la mal în saci, preluate de către alte persoane și încărcate în autoutilitare pentru a fi transportate la depozitul ecologic de deșeuri.

Activitatea de igienizare continuă și astăzi, 9 mai. Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Argeș desfășoară o acține similară și pe lacul de acumulare Budeasa, de asemenea afectat de acest fenomen.

Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea  a efectuat acțiunea de colectare a deșeurilor din lacul de acumulare Pitești și în perioada 17-19 aprilie 2019.

The post Acțiunea de ecologizare de pe lacul de acumulare Pitești appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.