Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Un actor a avut parte de o moarte tragică și suspectă. A fost găsit mort pe o barcă de agrement, în timp ce se afla în vacanță.

Un actor internațional a avut parte de o moarte tragică și suspectă. Mai exact, celebrul actor scoţian Mike Mitchell, care a jucat în “Gladiator” şi “Braveheart”, a fost găsit mort pe o barcă de agrement, în timp ce se afla în vacanță. Regretatul actor avea 65 de ani.

A murit Mike Mitchell

Actorul Mike Mitchell se afla în vacanță în Turcia. Trupul neînsuflețit a fost găsit pe o barcă de agrement turcă din Fethiye, în sud-vestul ţării, de către administratorul acestuia, Burak Ardahan, care a chemat ajutoare imediat. Conform primelor informații oferite de medicii care au ajuns la fața locului, ar fi murit în urma unei crize cardiace.

Corpul lui Mike Mitchell a fost transportat la morgă pentru autopsie care va determina cauza exactă a decesului. Familia îndurerată nu a vorbit nimic până acum despre tragicul eveniment și toată lumea așteaptă rezultatul investigațiilor. Totuși, ar fi pus decesul său pe seama unor cauze naturale, pentru că avea mai multe probleme de sănătate de ordin cardiac.

De la culturism, la actorie

Mitchell a fost, la început, culturist, unde a bifat reușite mari. El a câștigat titlul de Mr. Universe și a câștigat multe Campionate Mondiale de Fitness pentru Federația Mondială de fitness, precum și cinci titluri de Masters Mr. World. Mai mult, în anul 2010 a concurat pentru titlul celui mai puternic om din Marea Britanie și în același an a primit premiul Legenda vie a Federației Mondiale de Fitness, una dintre cele mai mari reușite.

După ce s-a retras din sort, s-a reprofilat și s-a apucat de actorie, când s-a alăturat distribuției Braveheart în 1994. A jucat în producții celebre precum „Gladiator”, „The Planet”, „One Day Removals”, „City of Hell”, „Life on the Line” și „Emmerdale”.

Mitchell era căsătorit cu Denise Mitchell și aveau mai mulți copii, ei fiind cei care aveau grijă de el.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.