Social Media

Actorul Dan Puric: Noi trebuie sa respiram ce ne zice Bruxelles-ul, Washington-ul, ce ne zice Moscova. Daca vrei sa manipulezi, tine oamenii in socuri…

Actorul Dan Puric a vorbit la un post tv despre: Un moment traumatic. S-a practicat o politică a şocului. Dacă vrei să conduci, să manipulezi, este bine să ţii oamenii în şocuri – izolare, tensiune socială şi şocuri. După astea vor veni altele. Important este că trebuie să ne creem o nouă imunitate la asemenea accidente provocate social, politic.

Guvernul care ştirbeşte din demnitatea persoanei puţin câte puţin va produce boli epidemice ale simţului adevărului. Conducătorii de la noi ştirbesc din dimensiunea de român, terfelesc condiţia de creştin. Suntem intubaţi la ATI globalist. Nu ni se mai dă oxigenul din aer, e din tuburi. E oxigenul ideologic. Noi trebuie să respirăm ce ne zice Bruxelles-ul, Washington-ul, ce ne zice Moscova.

Ăla care iubeşte pe toată lumea nu iubeşte pe nimeni! Este o impostură îngrozitoare. Era un gânditor arab care spunea să înţeleg că eu trebuie să fiu fidel soţiei mele, tu încerci să fii fidel soţiei tale. Aici e impostura!

Globalismul nu ne ajută. N-au izbutit cu ţarcul comunist, a clacat şi s-a vrut comunismul internaţionalist. N-a mers, s-a spart din interior. Au dat înapoi şi a ieşit globalismul. Spre exemplu si o bere în România dacă o iei nu are în acelaşi gust ca în Belgia. Aveau nevoie de piaţă de desfacere. America de Sud a fost terminată. Estul l-au găsit vital şi bogat.

Sunt specialişti în criminalitate idelogică în care s-o facă pudrată democratic. Piaţă de desfacere, ce este România? România a fost întotdeauna un teritoriu foarte bogat şi exploatat de imperii. Şi când n-au mai fost imperii, au avut politicieni slugi, a conchis Dan Puric.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.