Social Media

Actorul James Dean va fi readus la viață prin intermediul tehnologiei digitale într-un film despre Războiul din Vietnam

Actorul James Dean a murit în anul 1955, la vârsta de 24 de ani, în urma unui accident de mașină. Cu toate acestea, el va „apărea” în filmul „Finding Jack”, iar acest lucru va fi posibil datorită tehnologiei digitale care va proiecta imaginea actorului. 

La 65 de ani de la moartea sa, compania care va produce acest film, Magic City Films, a primit acordul familiei actorului pentru a putea să recreeze imaginea lui. Mai multe nume din cinematografie nu au primit cu brațele deschise această idee, printre care și actorul Chris Evans: „Este groaznic. Poate putem să facem un calculator care să picteze și un nou Picasso. Sau să compună câteva piese de John Lennon. Lista totală de neînțelegere de aici nu este deloc demnă.”

Pe lângă Chris Evans, și actorul Elijah Wood a avut aceeași părere precum cea a lui Chris Evans, scriind pe contul său de Twitter că nu este de acord cu această idee. „Nu. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple.”

Producătorul Anton Ernst a spus că a căutat destul de mult un actor care să se potrivească perfect acestui rol: „Am tot căutat actorul care să interpreteze…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.