Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Actrița Natașa Raab este devastată. Care este motivul?

Natașa Raab, cunoscută drept Coana Chiva de o țară întreagă, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Deși aceasta ar putea să se bucure de succes și acum, ea se confruntă cu o boală autoimună ce i-a afectat grav proiectele de care se ocupa. Aceasta duce momentan o viață extrem de grea și încearcă să meargă mai departe, chiar dacă este devastată pentru că s-ar putea să nu mai apară în reclamele ce au consacrat-o.

Ce se întâmplă cu actrița Natașa Raab

Natașa Raab, în vârstă de 67 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate foarte grave. Aceasta și-ar dori să revină pe scenă și să reia seria spoturilor publicitare pentru o cunoscută firmă de lactate, dar o împiedică faptul că a fost diagnosticată cu o teribilă boală autoimună. Actrița este extrem de supărată pentru că telefonul nu mai sună în timp ce este tratată pentru a ține sub control problemele.

Ultima colaborare cu firma de lactate am avut-o vara trecută. Acum aștept. Dar, nu cred că mă vor mai căuta, vom vedea. Sunt la Craiova, mă bucur că tratamentul pentru boala mea este bun, vorbesc mai bine.”, a zis actrița pentru Impact.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.