Actualitate

Acum vrea si nu se lasa, la Guvernare cu orice pret: Dacian Cioloş, vrea ca USR să facă parte dintr-un guvern de coalitie condus de Ciuca.

Acum vrea si nu se lasa, vrea la Guvernare: Preşedintele USR, Dacian Cioloş, vrea ca USR să facă parte dintr-un guvern de coalitie condus de Ciuca. Dacian Cioloş vrea să facă parte dintr-un guvern de coaliţie condus de Ciucă.

Cele trei partide nu sunt în război si nu-i vorba de armistitiu.
Din punctul nostru de vedere, al USR, România are nevoie de majoritate care să permită guvernarea României, şi nu de un armistiţiu. Din punctul nostru de vedere, o astfel de majoritate este posibilă de data aceasta. În plus, pentru USR, PNL şi UDMR nu sunt adversari ca să vorbim de un armistiţiu.

Noi considerăm că sunt parteneri cu care putem construi împreună şi astăzi am propus din nou premierului desemnat şi colegilor de la PNL soluţii care să ne permită să reconstruim majoritatea.

Deci, acest lucru e posibil, e posibil ca USR să facă parte dintr-un guvern de coaliţie condus de premierul Ciucă, dar pentru asta e important să renunţăm la tergiversări care, iată, prelungesc aceste discuţii inutil şi să ne aşezăm la masă ca să găsim împreună şi să construim împreună aceste soluţii.

Acesta este apelul pe care eu îl fac şi colegilor de la PNL şi premierului desemnat Ciucă. Cioloş a răspuns unei scrisori a premierului desemnat Ciucă, într-o conferinţă de presă ținută marți.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.