Actualitate

Acuzatie neobisnuita: Bill Gates vrea să le implanteze microcipuri oamenilor

Bill Gates a fost ținta multor atacuri de-a lungul timpului, iar acestea s-au înmulțit de când unul dintre cei mai bogați oameni din lume s-a implicat în industria farmaceutică.

Bill Gates vrea să le implanteze microcipuri oamenilor

Ultima voce care-i aduce noi acuzații, de-a dreptul bizare este a regizorului Nikita Mikhalkov. Laureatul cu Oscar readuce în atenția publicului una dintre cele mai cunoscute teorii ale conspirației, potrivit căreia în scurt timp vom fi obligați să purtăm cipuri implantate sub piele.

Cunoscutul regizor rus a afirmat în cadrul unei emisiuni televizate despre faptul că Bill Gates conduce această operațiune la scară mondială. Mikhalkov a afirmat că, sub perdeaua producerii și distribuirii unui vaccin împotriva noului Coronavirus fondatorul Microsoft ar urmări de fapt să le implanteze oamenilor microcipuri, căutând astfel să îi controleze, prin obţinerea informaţiilor lor biologice.

Acum două săptămâni, fundaţia condusă de Bill Gates a făcut un apel la o colaborare internaţională în scopul creării unui vaccin pentru COVID-19, ocazie cu care a anunțat și o donație de 150 de milioane de dolari în acel scop.

În același timp, Bill Gates este cel care a avertizat că nici vaccinul nu ne va salva de coronavirus, întrucât va fi imposibil să se imunizeze vaccinal toată planeta.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.