Dezvaluiri

Lider Italian: Acuzatii grave – „Date false COVID: NU au murit 25.000 în Italia, este o modalitate de a impune dictatura!”(Video)

Vittorio Sgarbi, membru al Camerei Deputaților din Italia, a denunțat statisticile privind decesele Covid-19 ca fiind false. Sgarbi consideră că statisticile false sunt propagate de guvern și de mass-media pentru a teroriza cetățenii Italiei și pentru a instaura o dictatură.

Acuzații grave:„Date false COVID: NU au murit 25.000 în Italia, este o modalitate de a impune dictatura!”(Video)

Membrul partidului Forza Italia a condamnat închiderea a 60% dintre întreprinderile italiene din cauza celor 25.000 de decese: “Nu este adevărat”, a spus el. „Nu folosiți morții pentru retorică și terorism domestic.” Potrivit Institutului Național al Sănătății, 96,3% nu au murit de coronavirus, ci din cauza altor patologii și comorbidități, a declarat Sgarbi – ceea ce înseamnă că doar 925 au murit din cauza virusului și 24.075 au murit din cauza altor boli. “Virusul era puțin mai grav decât o gripă. Nu mințiți! Spuneți adevarul!“, a adăugat deputatul italian.

Sgarbi a ținut acest discurs controversat, ajuns viral în lume, în cadrul discuțiilor legislative despre decretul „Cura Italia”. Propunerea intenționează să dezvolte măsuri pentru consolidarea serviciului național de sănătate pe baza a ceea ce susține că sunt date false. Sgarbi i-a provocat pe colegii săi să investigheze numerele reale și să fie uniți în raportarea adevărului:

Să fim uniți în eliberare și deșteptarea împotriva ipocriziei și minciunilor, împotriva falsificărilor, împotriva numerelor false care sunt date în scopul terorizării italienilor. După cum a spus profesorul Bassetti, cei 25.000 de morți au murit din cauza atacurilor de cord, a cancerului și a altor cauze… Să nu le folosim pentru a umili Italia. Să nu le folosim pentru a le oferi cetățenilor vești false. Dă numerele, verifică-le și te provoc în fața unui juriu de onoare, Trizzino, să te uiți la numere! “, a concluzionat deputatul.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.