Social Media

Adăugați nuanțe întunecate pentru a străluci – 24 idei de manichiură elegantă!

Sună paradoxal, dar culorile întunecate pot fi luminoase. Mai ales când ne referim la manichiură. Culorile întunecate arată întotdeauna scump, elegant și cu siguranță atrag atenția. Culorile întunecate se combină perfect cu orice alte culori și diferite opțiuni de decor. Mai ales o astfel de manichiură arată bine în toamnă, deși poate provoca o ușoară stare de melancolie. Vă prezentăm mai jos o selecție a celor mai frumoase idei de design, în culori întunecate:

1.

2.

3.

Designul unghiilor în culori închise deja e iubit de multe femei. Nu este de mirare, o astfel de manichiură arată elegant și se potrivește pentru diverse situații. Unii evită designul întunecat, considerând că este plictisitor. Dar, de fapt, aceasta este o opinie eronată. Nuanțele întunecate de albastru, verde, roșu, maro și chiar negru sunt doar baza pentru o manichiură frumoasă și neobișnuită. Trebuie doar să știți cum să o faceți în mod corespunzător.

4.

5.

6.

Folosind un lac întunecat, puteți face o suprafață frumoasă de oglindă, ce va străluci la soare. După cum se spune, simplu și cu gust. Culorile închise sunt considerate universale. Ele arată la fel de bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi. Îmbrăcămintea, de asemenea – se va potrivi orice culoare și stil.

7.

8.

9.

Principalul avantaj al manichiurii în culorile întunecate este faptul că orice defect sau zgârietură este aproape imperceptibilă. Acesta este un plus uriaș pentru cei cărora nu le place să viziteze adesea saloanele de frumusețe. În plus, culoarea închisă maschează perfect neregulile plăcii.

10.

11.

12.

Negru, albastru, verde – culori ce arată doar la prima vedere sumbru. Dar nu este așa. Cu ajutorul acestor culori puteți realiza tot felul de desene, inclusiv un peisaj spațial. Designul tonurilor întunecate reflectă calitățile individuale ale persoanei: de la creativitate la rafinament.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Țineți minte, natura este cel mai bun artist. Deci, de ce să nu împrumutați niște imagini interesante?

Vă place să purtați culori întunecate pe unghii? Așteptăm comentariile cu drag.

The post Adăugați nuanțe întunecate pentru a străluci – 24 idei de manichiură elegantă! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.