Actualitate

Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu a vorbit românește pe covorul roșu din Los Angeles

La 32 de ani, Adelina Pestrițu se simte o femeie împlinită: are o familie superbă, iar viața profesională este așa cum a visat, mai ales după ultimul trofeu adăugat în palmares. Pe Instagram, ea este urmărită de peste 1.000.000 de oameni, iar pe contul ei de YouTube sunt abonați 140.000 de internauți. Întrebată de mulţi dintre fanii ei de ce a vorbit în limba română pe covorul roşu întins pentru E! People’s Choice Awards 2019, vedeta a a fost sinceră şi a mărturisit că nu stăpâneşte foarte bine limba engleză.

“Foarte muţi m-aţi întrebat de ce am vorbit în româneşte şi nu în engleză. Mi-am dorit foarte mult ca acest interviu să fie în limba mea maternă. Am vreau să ştie şi cei de pe covorul roşu ce limbă frumoasă avem. Totodată, a fost şi o oportunitate ca România să câştige câteva bile albe. Sincer, având în vedere că am avut şi foarte multe emoţii, cu siguranţă că stâlceam engleza. Am preferat ca voi cei care mă urmăriţi să înţelegeţi ce vreau să transmit. Nu vreau să pretind că sunt vreo expertă a limbii engleze. Fac meditaţii şi mă străduiesc să vorbesc destul de corect”, a explicat Adelina Pestriţu.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.