Life Style

Adevarul socant despre mariajul Andreei Balan cu George Burcea

buburuza.ro   buburuza.ro

Andreea Balan si George Burcea formeaza un cuplu din 2015, iar relatia lor este una dintre cele mai frumoase din showbiz. Mai mult, cei doi au impreuna doua fetite! Dar care este adevarul despre casnicia lor?

Despre cei doi se vorbeste cam asa: George Burcea, sotul Andreei Balan, Andreea Balan, sotia lui George Burcea! Casatoria lor a avut loc pe o plaja din Malibu, una cu mare fast, de care toti cei din showbiz au tot vorbit. Dar, conform wowbiz.ro, cei doi nu sunt casatoriti cu acte!

Nu s-ar fi intamplat asta pentru ca Andreea Balan a fost aceea care a spus ca actele sau unele traditii nu mai au importanta, atunci cand exista iubire. Cee ace se intampla, de patru ani, intre Andreea si George.

Mai mult, Andreea Balan este o militanta infocata a ideii de parteneriat civil, forma pe care o va adopta si in relatia ei, in momentul in care va aparea in legislatia romaneasca, chiar daca, de curand, Parlamentul a respins doua proiecte de lege pe aceasta tema. Asa ca, este cat se poate de clar, Andreea nu vrea sa conditioneze casatoria de un contract prenuptial care, oricum, ar putea sa nu fie luat in calcul, de aceea isi doreste sa inchieie un parteneriat civil cu George Burcea!

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator dupa ce a nascut a doua oara

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator, la scurt timp dupa ce a nascut-o pe Clara Maria. Ea a fost salvata imediat si stabilizata de echipa de medici de la Clinica Sanador, care a intervenit prompt. Din pacate, problemele Andreei Balan au reaparut, ea avand nevoie de alte doua interventii din cauza hematoamelor aparute.

pni.ro%20

Comment here