Social Media

Adina Vălean: Plecăm în vacanță pe riscul nostru!

Cine vrea vacanţă în această vară, trebuie să ştie că îşi asumă un risc. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, spune că vor exista reguli speciale la nivel european, inclusiv pentru mijloacele de transport şi zonele turistice, dar riscul nu poate fi îndepărtat total.

„Plecăm, dacă vrem, pe riscul nostru. Sunt foarte multe state europene pentru care turismul este esenţial, doresc să redeschidă, unele dintre ele au redeschis, invită turişti, transporturile se reiau încetul cu încetul, vom avea probabil posibilităţi să ajungem acolo unde ne dorim. Dar atâta vreme cât nu avem un vaccin sau nu avem un tratament foarte sigur, practic trebuie să ne gândim că ne asumăm un risc. Noi am propus, Comisia Europeană, eu personal răspunzând de Transporturi, un ghid pentru transport şi turism în ceea ce priveşte minimalizarea acestui risc, cu alte cuvinte ce norme ar trebui implementate, de la distanţare socială, la măşti, la igienizare, la separarea fluxurilor de pasageri, la manipularea bagajelor, dar toate astea au ca scop reducerea riscului. Nimeni nu poate garanta sută la sută că nu există nicio ipoteză în care să nu putem lua virusul”, a spus comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, la TVR, potrivit stiri.tvr.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.