Actualitate

Adrian Năstase, la Guvern chiar în ziua în care a propus ca PSD să aibă la alegerile prezidențiale un candidat din societatea civilă

Adrian Năstase a mers, joi, la Guvern pentru a se întâlni cu premierul Viorica Dăncilă.

Întrevederea celor doi are loc chiar în ziua în care fostul premier a propus ca PSD să aibă la alegerile prezidențiale un candidat din societatea civilă.

“O strategie neconvențională ar putea fi susținerea unei personalități din societatea civilă, care să intre mai bine în rolul de președinte decât Klaus Iohannis, care s-a dovedit a fi excesiv de implicat în politica partizană”, a scrie, joi, Adrian Năstase pe blog.

În aceeași postare, fostul premier a criticat dur conducerea partidului. Acesta a afirmat că valul de ură în rândul votanților a fost stârnit prin acțiunile întreprinse în ultimii 2 ani și jumătate de liderii PSD.

“Pierderea unui milion de voturi în 30 de luni de către PSD reprezintă un dezastru. Însă nu atât lipsa unui milion de votanți este chestiunea care trebuie înțeleasă de PSD, cât, mai ales, declanșarea unui val de ură împotriva sa, manifestat printr-un nivel relativ ridicat de participare, specific mai degrabă alegerilor prezidențiale decât scrutinelor pentru Parlamentul European.

Anterior, Adrian Năstase anunța că a luat decizia, ca împreună cu Octav Cozmâncă, să ajute PSD după eșecul de la europarlamentare, prin constituirea Grupului de sprijin pentru actualul PSD.

În opinia mea, rezultatul scrutinului din 26 mai este consecința acțiunilor sau lipsei de acțiune din ultimele 30 de luni, asupra cărora am atras atenția din timp, însă…”, scrie Adrian Năstase.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.