Actualitate

Adrian Nastase ne arata in comentariul sau Decaderea Parlamentului: Conduita unor parlamentari a devenit penibila. Încearca sa ofere circ pentru ca nu au solutii.

Adrian Năstase face câteva recomandări parlamentarilor noștri, sugerându-le să urmărească transmisiile din parlamentul britanic pentru a vedea cum sunt imbrăcati parlamentarii acolo, sau să asculte modul de adresare intre acestia, de la tribună.

În comentariul său Decăderea Parlamentului, Năstase spune că unii parlamentari, în lipsa soluțiilor, oferă circ, iar „utilizarea unor expresii jignitoare, incapacitatea de a-l asculta pe cel care vorbeste la tribună, utilizarea agresivă a telefoanelor mobile pentru a filma in incintă, tăvălitul pe jos, zbierete, agresarea fizica a unor parlamentari/ministri in clădirea parlamentului au inceput să ducă la pierderea respectului pentru parlament si pentru parlamentari.

Remarc cu tristete faptul că, in ultimii ani, dezbaterea se mută, adeseori, din parlament inapoi in strada iar conduita unor parlamentari a devenit penibilă, uneori chiar grobiană. Utilizarea unor expresii jignitoare, incapacitatea de a-l asculta pe cel care vorbeste la tribună, utilizarea agresivă a telefoanelor mobile pentru a filma in incintă, tăvălitul pe jos, zbierete, agresarea fizica a unor parlamentari/ministri in clădirea parlamentului au inceput să ducă la perderea respectului pentru parlament si pentru parlamentari. Probabil că unii parlamentari incearcă să ofere circ dacă nu pot oferi solutii.

Sigur, unii consideră că o anumită tinută nu contează, că pot veni imbrăcati oricum. Le sugerez să urmărească transmisiile din parlamentul britanic pentru a vedea cum sunt imbrăcati parlamentarii acolo. Sau să asculte modul de adresare intre acestia, de la tribună.

Probabil că intr-o societate in care infractorii ii agresează pe politisti pe stradă, in care violenta domestica atinge cote tot mai inalte, in care elevii si elevele se bat in parte este greu să vorbim despre o „Românie educată”. Iar pretul pe care il plătim (si il vom plăti si mai scump) va fi incapacitatea de a adopta decizii si legi bune, bazate pe dialog politic, responsabilitate si profesionalism, a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.