Actualitate

Adriana Săftoiu: Florin Cîțu a pierdut controlul. Fapta lui devine insignifiantă în comparație cu atitudinea sa.

Fostul deputat PNL Adriana Săftoiu consideră că subiectul reținerii premierului Florin Cîțu pentru conducere sub influența alcoolului în SUA se inflamează constant din cauza reacției șefului Guvernului.

Dl Cîțu a recunoscut, dar intr-un mod care a provocat curiozitatea şi a pierdut controlul asupra subiectului. O greşeală de începător sau ignorant (care poate să rimeze cu arogant). Dacă nu te-ai spovedit de bunăvoie – iar o funcție publică, mai ales de nivelul ăsta, presupune o “recenzie” a propriului dosar – sau dacă nu știi, cineva trebuie să îți spună că ceea ce nu vrei să se afle se va afla.

E mai bine să gestionezi tu cazul decât adversarul. Atunci când tot s-a aflat, “varsă” tot. Nu lăsa nicio firimitură din care să se hrănească adversarul. Cu fiecare oră care trece, devine din ce în ce mai dificil să preiei controlul. Fapta de acum 20 de ani devine aproape insignifiantă în comparaţie cu atitudinea față de subiectul care se inflamează constant”, a comentat Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.