Actualitate

AEP a lansat un chestionar pentru evaluarea şi îmbunătăţirea activităţii

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunţat, miercuri, că a transmis un chestionar online către operatorii de calculator şi experţii electorali care au participat la alegerile prezidenţiale din acest an, prin care se doreşte evaluarea modului desfăşurare a activităţilor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES, AEP a demarat o acţiune de colectare de informaţii cu privire la modul în care s-a desfăşurat procesul electoral din noiembrie, prin intermediul unui chestionar online care a fost transmis operatorilor de calculator şi experţilor electorali care au îndeplinit funcţia de preşedinte al biroului electoral al secţiei de votare sau locţiitor al acestuia.

„Chestionarul a fost transmis prin sms şi e-mail celor 19.210 operatori de calculator, precum şi celor 37.708 preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora. Obiectivul acestei acţiuni a fost evaluarea corectă şi reală a modului de desfăşurare a activităţilor biroului electoral al secţiei de votare în vederea îmbunătăţirii tuturor aspectelor care alcătuiesc aceste activităţi”, se precizează în comunicat.

Autoritatea menţionează că, până miercuri, chestionarul online pentru operatorii de calculator a fost completat de 8.060 de persoane, iar cel pentru experţii electorali desemnaţi ca preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora de 7.594 de persoane.

Sursa foto: snspa.ro

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.