luni 24 septembrie 2018 11:17 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Afganistan, cea mai periculoasă ţară din lume pentru o femeie! Cum s-a ajuns aici în numai 100 de ani | Scurt istoric în imagini pe care nu le-aţi mai văzut!
Adpres Market
femei-afgane

Afganistan, cea mai periculoasă ţară din lume pentru o femeie! Cum s-a ajuns aici în numai 100 de ani | Scurt istoric în imagini pe care nu le-aţi mai văzut!

AdpresFM - Radio Online Stations  

femei afganeUn studiu global efectuat în 2011 de Fundatia Thomson Reuters pentru a marca lansarea site-ului TrustLaw Woman, ce vizeaza acordarea de consiliere juridica gratuita pentru femei de pe tot cuprinsul globului, a scos la iveala o lista a tarilor in care simplul fapt de a te naste femeie reprezinta un pericol pentru viata.

În urma studiului, Afganistanul a fost desemnat drept cea mai periculoasă ţară din lume pentru o femeie. Cum a regresat această ţară care a adoptat radicalismul islamic în materie de drepturi fundamentale ale omului în numai 100 ani, cum au ajuns femeile simple obiecte lipsite de demnitate, de educaţie, drept la cuvânt, drept de a alege, ne explică o scurtă istorie în imagini.

femei afgane 1927

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com