Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Dezvaluiri

Agent Strain: Laura Codruta Kovesi acuzata public ca este agent strain. Nicolae Ceausescu ar fi mandru de ea.

László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei, a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European, că e agent străin. În timpul dezbaterii asupra pachetului de redresare economică a UE, László Kövér a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că e agent străin şi a spus că Ceauşescu ar fi mândru de ea dacă ar vedea-o.

Kover o acuză pe Kovesi că şi-a câştigat renumele prin lansarea a zeci de anchete împotriva adversarilor politici, printre care şi primari maghiari. Liderul Fidesz a adăugat că sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate

Au fost acuzaţi complet pe nedrept, duşi de la familiile lor în zori în maşina unei unităţi de comandă. În acest timp, sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate. Ei bine, dacă tovarăşul Ceauşescu ar fi în viaţă, ar fi mulţumit dacă ar vedea ce fac în România , a spus László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei.

Cum a putut România, ca stat, să rămână funcțională în urma unor asemenea activități de neiertat, care au avut în mod clar motivații externe, aceasta este o chestiune pe care o las în seama judecății electoratului român. Însă chiar se așteaptă ca noi să aderăm la acest Birou al Procurorului European pentru că ar fi ghidat de o politică a imparțialității, a statului de dreapt și a mâinilor curate?, a spus Kover, potrivit 444.hu.

(Amintim că, de la inițierea demersurilor pentru crearea unui Birou al Procurorului European, în 2013, nu a existat nicio clipă un consens european. S-au opus la început Olanda, Suedia, Ungaria, Polonia, Danemarca, Irlanda, dar au avut obiecții și Austria, Cipru. În acest moment, Suedia, Polonia și Ungaria refuză să adere, iar Irlanda și Danemarca fac același lucru, însă invocând dreptul la opt-out pe care îl au înscris în tratatele lor de aderare la UE.)

ONG-urile, agenții subversive finanțate de la Bruxelles, dar și din altă parte

Și președintele Parlamentului Ungariei nu s-a oprit aici. Au urmat ONG-urile. El a declarat că exista o problema cu ONG-urile în Ungaria, pentru că sunt politizate, însă reușesc să treacă dincolo de regulile finanțării partidelor politice. ”Ce un partid nu-și permite să facă fac un soi de agenții ale statului profund care recurge la subversiuni în țara țintă. Acestea nu sunt ONG-uri, ci agenții subversive despre care știm exact de unde sunt finanțate. Nu doar de la Bruxelles, ci și din altă parte”, a spus Kover.

Acuzațiile aduse de Laszlo Kover lui Kovesi și ONG-urilor din Ungaria au venit în timpul unei dezbateri în parlament în care a cerut să fie respins cadrul financiar multianual al UE pentru perioada 2021-2027, un plan care se suprapune pe cel franco-german (adoptat aproape în forma sa originală de Comisia Europeană) pentru relansarea economiei UE. Planul financiar multianual nu poate fi adoptat decât prin votul unanim al statelor membre.

Președintele Parlamentului Ungariei a susținut o moțiune care cere tratement egal pentru toți cetățenii europeni în cadrul măsurilor pentru relansarea economică post-covid19. Astfel, cetățenii statelor mai bogate din UE nu ar trebui să primească un sprijin mai mare decât cei din statele cu economii mai slabe, indiferent de cât de mult au avut de suferit economiile în timpul crizei pandemiei.

Aceeași moțiune mai arată că partidele politice și organizațiile ce acționează ca partide politice deghizate nu ar trebui să primească finanțare din partea UE. Se mai arată și că este inacceptabilă distribuirea resursele UE în statele membre în funcție de criterii ideologice, sub umbrela statului de drept.

Kover a susținut că Ungaria trebuie să respingă cadrul fiunanciar multianual atât timp cât este supusă procedurilor din Articolul 7 al Tratatului UE, ce duc la supendarea dreptului de vot în cadrul UE (din nou, este necesar votul unanim al statelor membre pentru a se ajunge aici).

De menționat că procedurile Articolului 7 împotriva Ungariei nu au fost deschise de UE decât abia după ce Ungaria a adoptat așa-numitul pachet legislativ ”Stop Soros” , care obligă Universitatea Central Europeană creată de George Soros să părăsească Ungaria și obligă ONG-urile din Ungaria să-și facă publice sursele de finanțare.

S-a adăugat și o campanie publicitară în care fostul președinte al CE Jean-Claude Juncker și George Soros erau prezentați drept capi ai unei conspirații pentru colonizarea Europei cu imigranți. Moțiunea amintită mai sus a fost aprobată în Parlament, unde Fidesz, partidul lui Viktor Orban și al lui Laszlo Kover, are majorotate constituțională.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.